Tuellasi on merkitystä

Voit auttaa meitä, tukea toimintaamme ja osallistua Jeesuksen lähetyskäskyn toteuttamiseen monella eri tavalla.

Miten autat?

1. RUKOILE

Pyydämme rukoilemaan toimintamme puolesta. Johdata meitä uusissa kanavissa ja johdata Kristukselle nälkäiset ihmiset internetsivuillemme sekä sosiaalisen median kanavien pariin. Jotta jokaisella olisi mahdollisuus tuntea Jeesus.

2. KERRO MUILLE

Jotta ihmiset tuntisivat Jumalan, on heidän kuultava hänestä. Löytääkseen tämän sivuston sekä sosiaalisen median kanavat, on ihmisten löydettävä niiden pariin. Kerro tästä sivusta muille ja kutsu esimerkiksi Facebook-ystäviäsi suoraan tykkäämään sivusta.

Haluatko Livekirkon fyysisiä esitteitä vietäväksi esimerkiksi seurakuntasi ilmoituspöydälle? Laita sähköpostia markus@livekirkko.fi ja toimitamme niitä sinulle!

3. LIITY KANNATUSJÄSENEKSI

Livekirkko ry toimii vain ja ainoastaan vapaaehtoisvoimin, mutta lisenssit, mainonta, nettisivujen palvelimet, kalustokulut, kirjanpito- ja pankkikulut sekä muut juoksevat maksut eivät ole mahdollisia ilman kannatusjäseniämme ja heidän arvokasta tukeaan.

4. RAHALAHJA

Rahallisen tuen ja lahjoitusten avulla työmme on mahdollista. Rahalahja menee lyhtentämättömänä evankeliumin levittämisen työhön.

Tue toimintaa!

KUUKAUSILAHJOITUS

LIITY KANNATUSJÄSENEKSI

TILISIIRTO

Voit antaa kertalahjoituksen tai esimerkiksi kuukausittaisen tukesi seuraavalle tilille
Nordea:
FI04 1544 3000 2970 49, NDEAFIHH

Tekstikenttään ”lahjoitus” tai oma viestisi. Saaja: Livekirkko ry.

 

MOBILEPAY

MobilePay-lahjoitusnumero 15745

Puhelimella avaat boxin tällä linkillä.

MobilePaylla lahjoittaminen onnistuu ilman käteistä.

Lahjoitustapa on nopea ja turvallinen kaikille älypuhelinten omistajille riippumatta siitä, minkä pankin asiakkaita he ovat.

MobilePay-lahjoittajan ohjeet

1. Avaa MobilePay-sovellus ja kirjaudu sisään.
2. Syötä haluamasi lahjoitussumma.
3. Paina Valitse vastaanottaja -tekstiä, syötä lahjoitusnumero Valitse vastaanottaja -kenttään, valitse Jatka.
4. Hyväksy maksu pyyhkäisemällä näytön alareunasta

TEKSTIVIESTI

LAHJOITA 1€, lähetä tekstiviesti 1 LIVEKIRKKO numeroon 16588

LAHJOITA 5€, lähetä tekstiviesti 5 LIVEKIRKKO numeroon 16588

LAHJOITA 10€, lähetä tekstiviesti 10 LIVEKIRKKO numeroon 16588

LAHJOITA 20€, lähetä tekstiviesti 20 LIVEKIRKKO numeroon 16588

LAHJOITA 40€, lähetä tekstiviesti 40 LIVEKIRKKO numeroon 16588

FACEBOOK

Voit luoda varainkeruukampanjan Facebookissa helposti esimerkiksi syntymäpäiväkeräyksesi johdosta alla olevaa linkkiä käyttäen
https://www.facebook.com/fund/livekirkko/

Mikäli sinulla on kysyttävää, autamme sinua mielellämme!

MERKKIPÄIVÄ

Juhlitko syntymäpäivää, eläkkeellelähtöä tai muuta merkkipäivää?
Onko sinulla jo kaikkea, etkä toivo tavaraa lahjaksi? Keräämällä lahjoituksia Livekirkolle autat ystäviäsi lahjan keksimisessä. Pyydä ystäviäsi lahjojen ja kukkien asemasta tekemään lahjoitus Livekirkko ry:lle.

Merkkipäiväkeräys onnistuu helposti Facebookin kautta: https://www.facebook.com/fund/livekirkko/ Voit määrittää keräystavoitteen, ja osallistujatkin näkevät, miten keräystulos kasvaa. Facebook tilittää rahat Livekirkko ry:lle, provisiota ei peritä.

Voit myös ohjata lahjoitukset rahankeräystilille Nordea: FI04 1544 3000 2970 49, NDEAFIHH Pyydä lahjoittajia kirjoittamaan antamasi viesti maksuun (esim. HENKKA30), niin voit keräyksen päätyttyä kertoa läheisillesi kokonaissumman.

Ota yhteyttä, jos suunnittelet merkkipäiväkeräystä!

OSAKKEET / KRYPTOT YMS.

Osakkeiden lahjoittaminen yhdistykselle on verotonta. Lahjakirjalla osakkeet voidaan siirtää yhdistyksen arvo-osuustilille. 

Suomessa verottaja on linjannut, että kryptovaluuttoja voi lahjoittaa verovapaasti yhdistyksille, kuten mitä tahansa muutakin omaisuutta.

Lisätietoja saat markus@livekirkko.fi

Rahankeräyslupa RA/2022/1156

Rahankeräysluvan saaja
Livekirkko ry

Rahankeräysluvan myöntäjä
Helsingin poliisilaitos

Rahankeräysluvan numero 
RA/2022/1156

Kerättävien varojen käyttötarkoitus
Kerätyt varat käytetään:
1) Livekirkko.fi ­sivuston ja sen alasivujen ylläpitokulut
2) Palvelun, toiminnan ja yhdistyksen markkinointi. Sosiaalisen median mainonta,
somekanavien kehittäminen ja sisällöntuotanto sekä hakukonemainonta
3) Videotuotantojen toteuttaminen, kalusto­, lisenssi­ ja vuokra­/tekniikkakulut
4) Yhdistyksen tarjoaman mobiilisovelluksen ylläpito­ ja kehityskulut
5) Mahdolliset henkilöstö­ ja toimitilakulut siltä osin, mitä ne koskevat edellä mainittuja tarkoituksi

Toimeenpanoaika
Rahankeräys on voimassa 18.08.2022 alkaen. 

Rahankeräystilit
Nordea:
FI04 1544 3000 2970 49, NDEAFIHH

Jeesus on antanut meille selkeän tehtävän.

Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.
– Matt. 28: 19-20

— Mutta sitä ennen on evankeliumi julistettava kaikille kansoille.
– Mark. 13: 10

Miten saamamme varat hyödynnetään?

Mitä Livekirkko tekee?

Livekirkon varallisuus ja saamat tuet käytetään evankeliumin levittämiseen internetin välityksellä. Tuotamme live-lähetyksiä seurakunnista, rakennamme yhteisöä sosiaalisen median kanavien laadukkaiden sisältöjulkaisujen kautta, ylläpidämme tätä sivustoa sekä mobiilisovelluksiamme!

Läpinäkyvyyden edistämiseksi voimme sanoa, että näet jäsenmaksullesi vastineen päivittäin, viikoittain ja kuukausittain esimerkiksi näiden sivujen kautta!

Kalusto, lisenssimaksut, palvelinkulut ja muut vastaavat kuluerät ovat pakollisia vastaavan palvelun pyörittämiseksi.

Kaikki tulot tulevat lahjoituksista, avustuksista ja kolehdeista – yhdistys ei saa esimerkiksi määrärahoja kirkollisverotuloista tai Kirkkohallitukselta.

 

sivuston kehittäminen

Livekirkon kivijalka on aina ollut laadukas kotisivu. Maaliskuun 2019 alussa lanseeraamamme uusittu sivusto tulee tarjoamaan kaiken lisäksi myös minihartauksia, meditatiivisia hengähtämisen paikkoja, hengellisiä tekstejä sekä laadukkaan tietopankin arjen kristilliseen elämään!

Sivustoa kehitetään jatkuvasti ja uutta sisältöä tulee säännöllisesti!

 

KRISTILLINEN SISÄLTÖ SOSIAALISESSA MEDIASSA

Luomme hartaussisältöä arjen kiireessä hiljentymiseen. Lyhyitä, meditatiivisia päivityksiä on helppo jakaa ja tällä hetkellä Raamatun sana tavoittaa #Viikkohartaus-kampanjamme avulla tuhansia ihmisiä viikoittain!

LIVEKIRKKO-SOVELLUS

Kesäkuussa 2020 lanseerasimme Livekirkko-sovelluksen älypuhelimille, jotta Jumalan sanan löytäminen olisi entistä helpompaa! Sivuston sisältö, videot, podcastit ja rukouspalvelu on kääritty kätevään ja kompaktiin muotoon puhelimille. Lue lisää täältä.

ULKOLÄKSYT

Rippikoulu on kristillisen kirkkomme yksi väkevä perusta. Ulkoläksyt (mm. Isä meidän -rukous, Uskontunnustus, Herran siunaus) ovat uskomme kulmakiviä. Tuottamamme Ulkoläksyt-peli auttaa oppimaan ulkoläksyt hauskalla ja motivoivalla tavalla. Näin kristinuskon opetukset jäävät helposti mieleen ja Jumalan ja Pyhän Hengen työ ihmisessä voivat jatkaa toimintaansa!

SAARNAPODCASTIT

Nykyihmisen liikkuvassa ja kiireisessä arjessa pysähtyminen Jumalan sanan äärelle saattaa olla haasteellista. Livekirkon saarna-podcastit mahdollistavat saarnojen kuuntelemisen missä ikinä oletkaan – myös suosituimmilla podcast-alustoilla mm. Apple- ja Google Podcastissa sekä Spotifyssä.

HENGELLISET LÄHETYKSET

Toteutamme hartausvideoita, kuten hetkihartaudet ja suositut Toivoa! -videohartaudet.

Rukousalttarit ovat keränneet lukuisittain yleisöä rukoilemaan yhdessä kynttilän ja ikonin äärelle raamatuntekstejä ja rentouttavaa musiikkia kuunnellen.

Lähetämme myös suoratoistona jumalanpalveluksia ja muita tilaisuuksia paikallisseurakunnista.

 

markkinointi

Jotta ihmiset tavoittaisivat sivustomme ja voisimme auttaa heitä löytämään Kristuksen, tarvitsemme markkinointia. Iso merkitys on nk. ”puskaradiolla”, mutta käytämme yleisön tavoittamiseen myös maksettua mainontaa.