Seurakunnille

Rakennamme uutta osuutta sivuille!

Avaamme loppukeväästä 2021 seurakunnille alustan, jossa jaamme parhaita vinkkejä suoratoistojen sekä seurakunnan muun viestinnän toteuttamiseen. Vuosien kokemuksemme eri projekteista katettuna nyt yksiin kansiin – sinua auttamaan.

Meillä on yhteinen päämäärä: Välittää mahdollisimman monelle Kristuksen ilosanomaa ja viestiä armollisen Jumalan rakkaudesta meitä ihmisiä kohtaan.

• PIAN ON VALMISTA 65% 65%

Haluatko kuulla ensimmäisenä, kun olemme valmiita?

Jätä sähköpostiosoitteesi!

Olemme sinuun yhteydessä ensimmäisenä, kun olemme saaneet sivun valmiiksi. Pääset kokeilemaan materiaalia ennen muita!

Jätä yhteystietosi

Emme välitä yhteystietojasi ulkopuolisille ja käytämme tietojasi vain viestintään uuden sivun avauksesta.

Oppaita

Tarjoamme oppaita mm. jumalanpalvelusten suoratoistoon, laadukkaaseen viestintään sekä seurakuntasi mahdollisuuksiin sosiaalisessa mediassa..

TUKEA JA VINKKEJÄ

Onko sinulla pulma seurakuntasi viestinnän parissa? Me autamme! Evankeliumin tulee kuulua kaikille, pääsipä ihminen kirkkoon tai ei.