Lue Raamattu vuodessa!

Tule mukaan lukemaan Raamattu 365 päivässä. Tekemämme raamatunlukuohjelman avulla luemme Raamatun kronologisesti alusta loppuun, kannesta kanteen vuodessa.

Unohda tekosyyt!

”Ei minulla ole aikaa”. ”Mistä edes aloittaisin?”

Kuulostaako tutulta? Niin meistäkin. Mutta tässä me olemme yhdessä – luemme Raamatun vuodessa kannesta kanteen. Olemme tehneet kronologisen lukusuunnitelman, eli aloitamme ensimmäisestä Mooseksen kirjasta ja päätämme lopulta Johanneksen ilmestyskirjaan.

Miten luku-urakka tapahtuu?

Toiminnanjohtajamme Markus lukee studiossamme Raamatun videolle sekä podcastille, joka sinulla on mahdollisuus katsoa tai kuunnella. Ota päivässä hetki aikaa itsellesi sekä Jumalaan ja keskity kristittyjen pyhän kirjan sanomaan.

Vaihtoehtoisesti voit myös lukea omasta Raamatustasi päivän kohdan. Kyseisen päivän tekstit lukevat myös sivuillamme, joten Raamatun sanaan tutustuminen on mahdollista myös ilman fyysistä Raamattua. Suosittelemme toki fyysisen kirjan lukemista, mutta sisältö on tässä tärkeintä!

Tilaa sähköposti-ilmoitukset

Tilaa päivän teksti sekä videolinkki sähköpostiisi. Tämä auttaa muistamaan päivittäisen lukuhetken, joten Raamattuun tutustuminen läpi vuoden pitkäkestoisesti on toivottavasti helpompaa.

Käytämme sähköpostiasi vain 1.1. alkaen uuden tekstin lähettämiseen päivittäin. Listalta voit poistua koska tahansa, emmekä luovuta tietojasi muille.

 

Onko vuosi liian pitkä aika sitoutua tässä elämäntilanteessa? Kiinnostaako opetus ja raamattupiiri?

Voit liittyä verkkoraamattupiiriin tällä sivulla. Vaihtelevia aiheita voi käsitellä omaan tahtiin sähköpostimateriaalin sekä Facebook-ryhmän kanssa.