Markus on toiminut Livekirkko ry:n toiminnanjohtajana yhdistyksen alkuajoilta asti. Merkittävinä intohimon kohteina toimivat kirkon ja seurakunnan yhteisöllisyyden vieminen digimaailmaan sekä jokaisen omannäköisen hengellisyyden harjoittamisen mahdollistaminen arkipäivän tilanteissa.

Olemme saaneet ihmisiltä paljon vuonna 2020. Tukea, rukouksia, rukousvastauksia, rahallista tukea sekä läsnäoloa. Ja nyt haluamme antaa jotain takaisin.

Haluamme tarjota joulumieltä sitä tarvitseville ja siksi jaamme hakemuksesta 20-50€ lahjakortteja S-ryhmän liikkeisiin.

Jätä hakemus Diakonia-sivuillamme livekirkko.fi/diakonia tai sähköpostitse diakonia@livekirkko.fi. Olemme yhteyksissä mahdollisimman pian avustusta saavien pariin.

Halutessasi tukea kampanjaa, voit tehdä meille lahjoituksen, jonka jaamme eteenpäin.
FI98 7997 7995 2920 47, HOLVFIHH
Viestikenttään teksti: diakonia

Minun oli nälkä, ja te annoitte minulle ruokaa. Minun oli jano, ja te annoitte minulle juotavaa. Minä olin koditon, ja te otitte minut luoksenne. Minä olin alasti, ja te vaatetitte minut. Minä olin sairas, ja te kävitte minua katsomassa. Minä olin vankilassa, ja te tulitte minun luokseni.

Silloin vanhurskaat vastaavat hänelle: ’Herra, milloin me näimme sinut nälissäsi ja annoimme sinulle ruokaa, tai janoissasi ja annoimme sinulle juotavaa? Milloin me näimme sinut kodittomana ja otimme sinut luoksemme, tai alasti ja vaatetimme sinut? Milloin me näimme sinut sairaana tai vankilassa ja kävimme sinun luonasi?’

Kuningas vastaa heille: ’Totisesti: kaiken, minkä te olette tehneet yhdelle näistä vähäisimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle.’

Matt. 25: 35-40