Diakonia

Olemme saaneet ihmisiltä paljon vuonna 2020. Tukea, rukouksia, rukousvastauksia, rahallista tukea sekä läsnäoloa. Ja nyt haluamme antaa jotain takaisin.

Haluamme tarjota joulumieltä sitä tarvitseville ja siksi jaamme hakemuksesta 20-50€ lahjakortteja S-ryhmän liikkeisiin.

Jätä hakemus viereisellä lomakkeella ja olemme pian yhteydessä!

Voit hakea jouluavustusta myös sähköpostitse diakonia@livekirkko.fi.

Halutessasi tukea kampanjaa, voit tehdä meille lahjoituksen, jonka jaamme eteenpäin.

 

Tuen hakulomake

Haluatko tukea kampanjaa?

FI98 7997 7995 2920 47, HOLVFIHH

Viestikenttään teksti: diakonia

Tällä hetkellä meillä on mahdollisuus tukea apua tarvitsevia noin 20 lahjakortin verran. Päivitämme tätä tietoa sitä mukaa, kun lahjakortteja sekä lahjoituksia meille päin liikkuu.

Minun oli nälkä, ja te annoitte minulle ruokaa. Minun oli jano, ja te annoitte minulle juotavaa. Minä olin koditon, ja te otitte minut luoksenne. Minä olin alasti, ja te vaatetitte minut. Minä olin sairas, ja te kävitte minua katsomassa. Minä olin vankilassa, ja te tulitte minun luokseni.

Silloin vanhurskaat vastaavat hänelle: ’Herra, milloin me näimme sinut nälissäsi ja annoimme sinulle ruokaa, tai janoissasi ja annoimme sinulle juotavaa? Milloin me näimme sinut kodittomana ja otimme sinut luoksemme, tai alasti ja vaatetimme sinut? Milloin me näimme sinut sairaana tai vankilassa ja kävimme sinun luonasi?’

Kuningas vastaa heille: ’Totisesti: kaiken, minkä te olette tehneet yhdelle näistä vähäisimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle.’

Matt. 25: 35-40