Markus on toiminut Livekirkko ry:n toiminnanjohtajana yhdistyksen alkuajoilta asti. Merkittävinä intohimon kohteina toimivat kirkon ja seurakunnan yhteisöllisyyden vieminen digimaailmaan sekä jokaisen omannäköisen hengellisyyden harjoittamisen mahdollistaminen arkipäivän tilanteissa.

Oletko aina halunnut osallistua raamattupiiriin, mutta et ole ehtinyt, jaksanut tai uskaltanut lähteä ryhmään paikan päälle? Haluaisitko tutustua Raamatun tarinoihin, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Tervetuloa Livekirkon ilmaiseen verkkoraamattupiiriin! Voit edetä vapaaseen tahtiin omalla ajallasi tietokonetta tai matkapuhelinta käyttäen – jopa Raamattu löytyy suoraan netistä!

Syksyn aikana syvennymme Jeesuksen elämään Markuksen evankeliumin avulla kuuden viikon ajan. Avaamme piirin ma 30.9, julkaisemme viikoittain keskustelualustukset ja voit edetä rauhassa omaan tahtiin missä ja milloin vain!

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse raamattupiiri@livekirkko.fi.