14.03.2020 I Smile -konsertti Kouvolan keskuskirkosta

Lähetyksen tuottavat Kouvolan seurakunnat.

Ainutlaatuisessa ja tämän ajan soulmusiikissa kiinni olevassa I Smile -gospelkonsertissa kuullaan uutta amerikkalaista gospelmusiikkia, sekä muutamia muita svengaavia helmiä. Musiikissa kuuluu vaikutteita soul-, pop- ja funkmusiikista. Kappaleiden alkuperäisiä esittäjiä ovat muun muassa Hezekiah Walker, Andrae Crouch ja Michael Jackson. Amerikkalaisen musiikin lisäksi kuullaan muutama samanhenkinen kappale suomen kielellä, kanttori Risto Eskolan Uuteen aikaan -messusta.

Konserttien solistina toimii kuopiolainen laulaja ja laulunopettaja Teija Korhonen. Hänen sävykäs ja kaunis äänensä on kuin tehty gospelmusiikin tulkintaan. Konserttien kaikissa kappaleissa on mukana Sonus-kuoro, johtajanaan kanttori Mari Lehtinen. Lisäksi osaan kappaleista liittyy Myllykosken kirkkokuoro, muodostaen Sonuksen kanssa 60-henkisen suurkuoron. Myllykosken kirkkokuoroa johtaa Risto Eskola. Säestäjänä toimii huippuluokan bändi, jossa soittavat Eskolan ja Lehtisen lisäksi Tommi Nikki (basso), A-P Rissanen (rummut), Timo Sorvo (kitara) ja Jyri Vanhala (saksofoni ja koskettimet).

Videon voit katsoa täällä.

Viimeisin Instagram -julkaisumme: