Ankat lentävät etelään ja syksy saapuu!

Oletko huomannut, miten syksy jo tuoksuu? Illat viilenevät ja linnut lentävät talveksi etelään. Olen aina pitänyt syksystä. Syksyn tulossa on aina uuden tuntua. Kesän jäljiltä on kiva käynnistellä uusia projekteja ja juttuja.

Toisaalta on myös ihana palata syksyn pimentyessä kesän muistoihin. Tämä kesä meni itselläni seurakunnassa nuorisotyötä tehdessä. Kesä oli täynnä hyviä ja iloisia kohtaamisia. Erityisesti rippikoululeireillä nuorten kanssa syntyi hyviä keskusteluita uskosta ja Jeesuksesta. Nuoret esittivät myös kiperiä kysymyksiä. Nuorten kanssa keskustellessa tulee myös itse pohtineeksi usein asioita uusista näkökulmista. Kristittynä eläminen on koko elämän mittainen matka, jossa saamme kaikki eri-ikäiset kristityt yhdessä kasvaa Kristuksen opetuslapsina!

Nyt syksyn tullen käynnistämme taas Livekirkon toiminnan täydellä teholla! Meillä on paljon uusia suunnitelmia. Suositut verkkoraamattupiirimme alkavat myös taas pyöriä kesätauon jälkeen syyskuussa. Seuraa nettisivujamme sekä meitä sosiaalisen median kanavissa. Pyrin aktivoitumaan myös tässä viestinnässä näin toiminnanjohtajan blogien ja uutiskirjeiden kautta, mitä kaikkia mahdollisuuksia meillä evankeliumin levittämisessä onkaan.

Me olemme innoissamme, että saamme viedä eteenpäin ilosanomaa Jeesuksesta Kristuksesta. Lämmin kiitos kaikille teille, jotka olette mukana Livekirkko ry:n toiminnassa ja tuette työtämme. Työmme lähtökohtana on Jeesuksen lähetyskäsky Matteuksen evankeliumissa:

Jeesus tuli heidän luokseen ja puhui heille näin: »Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.» (Matt. 28:18-20)

Jeesus kutsuu jokaista meistä Jumalan valtakunnan työhön viemään evankeliumia eteenpäin omassa arjessamme!

Siunausta!

Markus Kuisma

Toiminnanjohtaja, Livekirkko ry
markus@livekirkko.fi

 

Haluaisitko muuten tukea työtämme ja evankeliumin leviämistä? Livekirkko ry:n kannatusjäsenyys maksaa alkaen 10€/vuosi. Tämä summa on kuitenkin äärettömän merkityksellinen ja tärkeä toimintamme mahdollistamiseksi. Kannatusjäseneksi voi liittyä tällä sivulla.