Aivan ensimmäisestä pilottilähetyksestämme tulee näinä päivinä kuluneeksi neljä vuotta. Missonamme on alusta asti ollut lähettää ja levittää jumalanpalveluksia ja kirkon tilaisuuksia ihmisille, jotka syystä tai toisesta eivät pääse osallistumaan messuun. Erilaisten pilottien, pyörittelyjen ja suunnitelmien tuloksena sai vuosi sitten syntynsä nykyinen palvelumme, nimeltään Livekirkko.

Tähän pisteeseen asti olemme saaneet striimata kymmeniä lähetyksiä, kohdata tuhansia ihmisiä ja saada paljon sydämellistä palautetta siitä, miten me olemme oikealla asialla tätä tekemässä. Joku on kysynyt, mikä tässä on uutta? Emme ole keksineet pyörää uudelleen, olemme vain kehittäneet pyörästä virtaviivaisen ja kestävän siten, että se auttaa ylittämään suurimmatkin rotkot ja jykevimmät kalliot.

Livekirkon lähetyksiä ei toteuteta kasvottomina, yksipuolisina tuotantoina, joissa kuvaaja kuvaa ja katsoja katsoo. Kaiken toimintamme kulmakivenä on vuorovaikutus. Kuljemme mukana ihmisen arjessa ja juhlassa, useimmiten aina taskusta tai repusta löytyvässä puhelimessa. Laadukas sosiaalisen median viestintä ja sisällöntuotanto tukevat reaaliaikaista livelähetystä, hengellistä materiaalia unohtamatta. Videotallenteen avulla lähetystä voi katsoa jälkikäteen kun aika on otollinen.

Livekirkkoa tuotettiin pienen helsinkiläisen mediatuotantoyhtiön voimin tähän pisteeseen asti. Koska tuotannolla on alusta asti ollut tarkoituksenaan yhteisen hyvän tekeminen ja voittoa tavoittelemattomuus, on tämä uusi yhdistyksemme saanut syntynsä.

Olemme saaneet kokoon monen vuoden markkinoinnin, viestinnän ja videotuotantojen kokemuksen tuen, yhdistettynä kristillisen maailman ja kirkon tuntemukseen. Livekirkko on meitä jokaista varten ja koostuu meistä, jokaisesta ihmisestä aivan kuten seurakunnat, jumalanpalvelusyhteisöt ja koko yhteinen kirkkommekin.

Livekirkkoa on kyetty pyörittämään tuotantoyhtiön määrärahoin tähän pisteeseen asti. Tämänhetkinen Livekirkko pyörii vain ja ainoastaan vapaaehtoisvoimin, mutta lisenssit, mainonta, kalustokulut ja muut juoksevat maksut eivät mahdollista toimintaamme pitkällisesti ilman jokaisen meistä apua. Korkealaatuisten lähetystenja kokonaisen Livekirkko-paletin pyörittämisen rahoituksesta osa tulee kirkolta ja lähetyksen tilat mahdollistavalta seurakunnalta, mutta kulujen kattamiseksi keräämme yhdistyksessä myös jäsenmaksuja.

Evankeliumi kuuluu kaikelle kansalle ja Livekirkolla on tehtävä pitää esillä Jumalan Sanaa. Läpinäkyvyyden ylläpitämiseksi voin sanoa, että näet jäsenmaksullesi vastineen joka sunnuntai kotisivuillamme sekä päivittäin sosiaalisen median parissa. Voittoa tavoittelematta, yhteistä hyvää varten.

Olemme halunneet jäsenmaksusta kohtuullisen, vain 20€ vuodessa. Tukisumma auttaa meitä selvittämään jo monta haastetta lähetysten saamiseen loppukäyttäjälle saakka. Työttömät ja opiskelijat saavat mahdollisuutenaan vielä puolet tuosta hinnasta pois.

LISÄYS: 28.1.2019:
Keväällä 2019 suunnitelmissamme on tuottaa entistä enemmän omaa tuotantoa, hartaushetkiä, rukouspalvelua, hengellistä musiikkia sekä omia jumalanpalveluslähetyksiä. Tarvitsemme apuasi ainakin rukouksessa toimintaamme muistamiseen.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi yhteiselle matkallemme! Olet mukana tekemässä mahdolliseksi tämän erityisen työmme. Vastaan mielelläni kaikkiin, mahdollisesti herääviin kysymyksiin esimerkiksi palvelusta, yhdistyksestä tai jäsenyydestä!

Jäseneksi voit liittyä täällä
Yhdistyksen säännöt ja muuta tietoa löydät täältä

LIITY LIVEKIRKON KANNATUSJÄSENEKSI!

Jäsenyys

Markus Kuisma
Toiminnanjohtaja, Livekirkko ry
markus@livekirkko.fi

Seuraa Livekirkkoa sosiaalisessa mediassa!

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube