Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa.

Matt. 28:18-20

Kiitos tukijäsenten ja lahjoittajien, olemme saaneet Livekirkko.fi -sivustoamme kehitettyä entistä paremmaksi viimeisten viikkojen aikana! Tämä on vasta alkua! Kaste- ja lähetyskäskyn hengessä Livekirkko-sivusto kehittyy ja monipuolistuu jatkuvasti, jotta jokainen kävijä voisi löytää oman tapansa hengellisyyden harjoittamiseen paikasta ja ajankohdasta riippumatta!

Uutuutena avasimme sivustolle Materiaalipankki-sivun, josta löydät kristinuskon suosituimmat ja tärkeimmät kulmakivet, mm. Isä meidän -rukouksen ja uskontunnustuksen.
Voit tutustua Materiaalipankkiin tarkemmin täällä.

Keskiviikkoisin julkaisemamme #Viikkohartaus on suosittu eri puolilla sosiaalista mediaa ja sitä jaetaan viikoittain tuhansien ihmisten nähtäväksi. 

Aktiivitiimimme on kesän aikana laajentunut ja olemme saaneet teologiksi joukkoomme Henriikan, jonka hartauksia ja saarnatekstejä julkaistaan sivuilla enemmän syksyn aikana. Henriikka tulee vastaamaan sisällöistä allekirjoittaneen siirtyessä enemmän hallinnon sekä nettisivujen että tuotantojen teknisen puolen kehityksen pariin. Sivustolla nyt jo julkaistut hartaudet ja saarnat löydät täältä.

Kristillinen, apostolinen kirkkomme koostuu ennen kaikkea seurakunnista, eli meistä kristityistä ihmisistä suurena joukkona. Tästä syystä olemme avanneet Facebook-ryhmän nimeltään ”Livekirkko-seurakuntayhteisö”, johon olet lämpimästi tervetullut. Ryhmän avulla saamme virtuaaliseurakunntaamme myös enemmän yhteisöllisyyttä muun hengellisen toiminnan ja sisällön lisäksi. Facebook-ryhmän löydät täältä.

Suuri kiitos Sinulle, joka käyt sivuillamme, seuraat meitä sosiaalisessa mediassa tai olet muuten vain mukana toiminnassamme. Joukossa on voimaa ja teidän toiveittenne sekä rukoustenne avulla tämä kaikki on mahdollista. Mikäli haluat tukea toimintaamme myös rahalahjan avulla tai liittymällä suoraan yhdistyksen kannatusjäseneksi, löydät lisää tietoa täältä.

Siunattua syksyä toivottaen,
Markus Kuisma
Toiminnanjohtaja, Livekirkko ry

markus@livekirkko.fi