Suositut verkkoraamattupiirimme jatkuvat taas!

Tänä syksynä jatkamme tutuilla raamattupiireillä Pienet profeettakirjat (9.9. alkaen) ja Markuksen evankeliumi (21.10. alkaen).

Joulun alla perehdymme joulun raamattupiiriin (9.12. alkaen). Keväällä 2022 mukaan tulee täysin uusi verkkoraamattupiiri.

Edellisistä raamattupiireistämme olemme saaneet mm. seuraavaa palautetta:

Minä innoistuin tutkimaan tämän kautta enemmän näitä profeettoja, pääsin paremmin sisälle heidän maailmaansa, elinolosuhteisiin ja sanaan.
Todella hyvä kurssi. Opin katsomaan Raamattua ihan uudella tavalla. Kysymykset auttoivat todella paljon raamatun lukemisessa ja vielä kun kirjoitti verkkoon vastauksia kysymyksiin. Odotin innolla torstaita että tulee uudet kysymykset raamatusta.
Vaikka en sinne kirjoittanut, oli mukava käydä lukemassa mitä toiset olivat kirjoittaneet.

Miten verkkoraamattupiiri toimii?

Saat viikoittain sähköpostiisi viikon raamatunkohtiin liittyvän materiaalin, jossa on kysymyksiä ja tietoa lukemisesi tueksi. Voit lukea tekstejä omaa tahtiasi silloin kun sinulle parhaiten sopii. Voit lukea esimerkiksi joka päivä vähän tai joinakin päivinä enemmän.

Suljetussa Facebook-ryhmässä sinulla on mahdollisuus osallistua keskusteluun muiden raamattupiiriläisten kanssa ja jakaa ajatuksiasi viikon teksteistä. Voit kommentoida keskustelunaiheita, kun sinulle sopii. Yhdessä keskustellen teksteihin voi avautua uusia näkökulmia ja vaikeita kohtia voi pohtia yhdessä.

 


Lisätietoja verkkoraamattupiireistä voit lukea tältä sivulta. Ilmoittautua voit tuolla samalla sivulla tai alla olevaa lomaketta käyttäen.

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää, voit olla meihin yhteydessä sosiaalisen median kautta tai sähköpostitse raamattupiiri@livekirkko.fi

Haluan osallistua seuraaviin raamattupiireihin: