Joulukortit

Onko parempaa kuin fyysinen joulukortti? Ei niin! Muistamalla tuttuja ja läheisiäsi voit helposti tukea myös evankeliumin levitystyötä tilaamalla joulukortit tältä sivulta!

Muista läheisiäsi tänäkin jouluna!
Livekirkko ry tarjoaa kauniita joulukortteja, jokaisessa on pieni kristillisyyden siemen – joulu on kuitenkin Vapahtajamme syntymäjuhla!

Ostamalla kristillisen kortin mahdollistat Livekirkko ry:n arvokkaan työn evankeliumin levittämiseksi sosiaalisessa mediassa ja internetissä!

TIETOA

• Joulukortit toimitetaan 16.11. alkaen.
    Tee tilauksesi 6.11. mennessä ja saat ennakkotilaajan etuna 10% alennuksen!
  • Kortit ovat 1-osaisia
  • Hinta 2€/kortti
  • Kortit ovat mattapäällysteisiä, painettuna laadukkaalle, kovemmalle kartongille
  • Tilaamme kortteja tilausten mukaan varastohallinnan vuoksi hävikkiä estäen
  • Postikulut alle 60€ tilauksille 5,90€, yli 60€ tilaukset maksutta.

KORTTIVALIKOIMA

Kortti 1

Kortti 2

Kortti 3

Kortti 4

Kortti 5

Tausta

Korttien toiselle puolelle on painettu osoiteviivasto, postimerkkipaikka sekä teksti ”Ostamalla kortin tuet Livekirkko ry:n työtä.”

Tee tilaus!

Jätä tilauksesi alla olevalla lomakkeella. Maksat vasta myöhemmin!
Voit valita pudotusvalikoista, kuinka monta kappaletta kutakin korttia haluat.
Tilatessasi enemmän kuin 10kpl yhtä korttia, kirjoita tilauksesi viestikenttään.

Tilauksia toimitetaan ma 16.11. alkaen! Hinta 2€/kortti (+mahd. postikulut)

Joulukorttitilaus

Tarjoushinta -10% on voimassa 6.11. asti.
Kortit toimitetaan Livekirkon toimipisteeseen 13.11. ja toimitukset alkavat aikaisintaan 16.11.

Kortit maksetaan ennakkolaskulla, joka lähetetään lähempänä toimitushetkeä.
Postikulut alle 60€ tilauksille 5,90€, yli 60€ tilaukset maksutta. Kortit toimitetaan XXS-pakettina, joka jaetaan vastaanottajalle suoraan postiluukkuun.

Etämyynnissä asiakkaalla on 14vrk tutustumis- ja palautusoikeus.
Palautuksesta tulee tehdä ilmoitus sähköpostitse ennen palautusta. Asiakas maksaa mahdolliset moitteettoman tilauksen palautuskustannukset itse, ellei kyseessä ole esim. palveluntarjoajan/toimittajan syystä tapahtunut virhe tilauksessa.