Tervetuloa hengähtämään!

Livekirkon joulu
on täällä!

Evankeliumi kuuluu kaikelle kansalle ja Livekirkolla on tehtävä pitää esillä Jumalan Sanaa.

Livekirkko voit katsoa taltiointeja adventtisunnuntaiden jumalanpalveluksista, sekä jouluaaton, -päivän ja tapaninpäivän hartauksista.

Tämän ohella julkaisemme materiaalia mm. joulupaastosta, joulun raamattupiirin jossa pureudumme syvemmin joulun sanaan, Kauneimmat joululaulut -taltioinnin sekä ylläpidämme esirukouspalvelua.

Joulukalenteri avautuu joulukuun ensimmäisenä päivänä 1.12. Uusi luukku joka päivä klo 9!

[santapress]

Liity joukkoomme sosiaalisessa mediassa!

[et_social_follow icon_style="slide" icon_shape="rounded" icons_location="left" col_number="auto" counts="true" counts_num="0" outer_color="dark" network_names="true"]

Blogi

Julkaisemme pitkin joulukuuta suorien lähetysten lisäksi hartausteksejä, hengähdyksen pysäkkejä sekä muuta sisältöä!

Kauneimmat joululaulut 2020

Katsele kauneimmat Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksia videona ja striimattuna joulu 2020 eri seurakunnista. Laula mukana.

Joulumusiikkia Spotify-soittolistana

Olemme kuratoineet Spotify-soittolistan, jonka äärellä voit hiljentyä joulun odotukseen niin vanhojen klassikoiden kuin uudempien tuttavien kanssa.

Diakoniatyömme tarjoaa joulumieltä sitä tarvitseville

Olemme saaneet ihmisiltä paljon vuonna 2020. Tukea, rukouksia, rukousvastauksia, rahallista tukea sekä läsnäoloa. Ja nyt haluamme antaa jotain takaisin.

Haluamme tarjota joulumieltä sitä tarvitseville ja siksi jaamme hakemuksesta 20-50€ lahjakortteja S-ryhmän liikkeisiin.

RUKOUS

Auta mahdollistamaan Livekirkon toiminta

Rahankeräys

Livekirkon varallisuus ja saamat tuet käytetään evankeliumin levittämiseen internetin välityksellä. Tuotamme live-lähetyksiä seurakunnista, rakennamme yhteisöä sosiaalisen median kanavien laadukkaiden sisältöjulkaisujen kautta, ylläpidämme tätä sivustoa sekä paljon muuta!

Facebook-lahjoitus

Voit luoda varainkeruukampanjan Facebookissa helposti esimerkiksi syntymäpäiväkeräyksesi johdosta alla olevaa linkkiä käyttäen

Lahjoita suoraan Livekirkon joulukeräykseen tästä.

Tilisiirto

Rahankeräystilit
Holvi Payment Services Oy
FI98 7997 7995 2920 47, HOLVFIHH

Liity Livekirkko ry:n jäseneksi:

Ole mukana mahdollistamassa evankeliumin ilosanoma ja hengellisen elämän viettäminen kaikille! Kaikki ihmiset eivät syystä tai toisesta pääse, jaksa tai kykene lähtemään kirkkoon. Livekirkko toimii millä tahansa älylaitteella, missä ja milloin vain!

Kannatusjäsentyyppi