”… sinun tulee antaa pojalle nimeksi Jeesus, sillä hän pelastaa kansansa sen synneistä.” – Matteus 1:21

Syntymäilmoitus. Iloinen, hauska, jopa jännittävä tapa ilmoittaa uudesta elämästä. Kun Jeesus syntyi, Jumala lähetti ilmoituksen suoraan taivaasta. Miltä tämä ilmoitus näytti?

Se oli joukko enkeleitä, jotka täyttivät taivaan julistaessaan:

”Tänään on teille Daavidin kaupungissa syntynyt Vapahtaja. Hän on Kristus, Herra. ” Luukas 2:11

Joskus elämässä saatat pohtia, “mihin me oikein tarvitsemme Vapahtajaa?”

Jumalan Sana Raamatussa kertoo sen. Tarvitsemme kipeästi Vapahtajaa, koska me kaikki olemme tehneet syntiä. Paljon tai vähän, suuresti tai pienesti – sillä ei ole väliä. Synti on erottanut meidät Jumalasta. Ja jos kuolemme hänestä erillään, joudumme elämään hänestä ikuisesti erossa – ja se on mielestäni huono uutinen.

Tässä vaiheessa joululla on melkoisesti merkitystä. Joulussa on kyse Jeesuksen Kristuksen syntymästä. Hän tuli lunastamaan syntiemme rangaistuksen, tarjoamaan meille täydellisen anteeksiannon sekä palauttamaan rakkaussuhteen taivaalliseen Isäämme, Jumalaan.

Uskomalla ja luottamalla häneen, Jeesus pelastaa meidät synneistämme ja lopulta helvetistä. Jeesuksen avulla saamme elää iankaikkisessa armossa Jumalan rakkauden ympäröimänä.

Kun ihailet saamiasi joululahjoja. Kun sulattelet jouluruokia. Kun iloitset ylimääräisistä vapaapäivistä välipäivinä.

Muista, miksi Jeesus syntyi.

Muista enkelien taivaallinen ilmoitus Jeesuksen syntymästä, jonka avulla maailma sai kuulla tuon Beetlehemissä syntyneen vauvan merkityksen. Hänestä kasvoi Vapahtaja sinulle ja minulle.